Oferiti-va o seara magica

Pentru noi, “o seara magica” nu e numai o vorba mare, din povesti, care sa  atraga din prima. “Magic” te duce cu gandul la minune si la vraja. Si tot ce organizeaza “Magic Events”, de la nunti si botezuri pana la petreceri de firma si  chefuri private, chiar asa arata. O seara e magica atunci cand grijile organizatorice dispar ca prin minune si momentele jenante se spulbera ca o vraja. Nu va mai bateti capul cu orchestra si cu decorurile! Lasati-le in seama noastra! Dumneavoastra bucurati-va de magia clipei.


Decoratiuni de stil nou, nu gateala de umplutura

Decorul joaca un rol esential in reusita unui eveniment. Ornamentatia creeaza ambianta propice si, totodata, e ca o podoaba care atrage si sporeste prestanta locului. Invitatii trebuie sa se simta bine, confortabil in spatiul impodobit si nu sa se impiedice la fiecare pas de butaforia de moda veche, aceeasi de fiecare data, lipsita de expresie si care mai mult incurca. Din toate aceste motive, “Magic Events” pune la dispozotia doritorilor decoratiuni de stil nou, adaptate cu gust ocaziei sau personalizate dupa sufletul clientului.


Aproape de clientii nostri

In plus, un mare avantaj vine din faptul ca absolut toate obiectele decorative sunt produse in interiorul firmei iar artizanii nostri primesc inclusiv comenzi direct din partea  beneficiarilor. Asadar, “Magic Events” nu are nevoie de firme intermediare care doar ridica pretul, vin cu o oferta gata facuta si nu lasa omului posibilitatea sa aleaga. Cine opteaza deci pentru compania noastra va avea acces direct la sursa.  


Personal calificat la dispozitia dumneavoastra

Calitatea serviciilor tine in primul rind de competenta oamenilor care le duc la indeplinire. Fiecare eveniment organizat de Magic Events beneficiaza de personal calificat care are grija ca totul sa se petreaca exact asa cum trebuie. Inainte, in timpul si dupa desfasurarea evenimentelor, personalul nostru se va afla alaturi de dvs. Oferta adecvata fiecarui tip de eveniment, de la Hostes pana la agenti de securitate, toti lucratori profesionisti, care-si fac o datorie de onoare din a va servi prompt, “ca la carte”.